Persondatapolitik

Formål
Bad Dog Creative ApS’s website indsamler kun basale oplysninger om brugerne, og disse informationer har udelukkende til formål at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at modtage tilbud, grafiske services og fakturas.
Bad Dog Creative ApS angives som BDC i resten af teksten.

Videregivelse af oplysninger
Ingen personlige oplysninger, der registreres af BDC, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos BDC. Vi registrerer IKKE IP-adressen på de computere, der bruger websiten.

BDC benytter samarbejdspartnere til regnskabsmæssig behandling af data. Disse samarbejdspartnere behandler udelukkende oplysninger på vore vegne og partnerne må ikke anvende disse data til egne formål.

Den dataansvarlige hos BDC er direktør Lene Wikke.

Cookies
BDC indsamler IKKE cookies, når du besøger vores website.

Indsigt og klager
På forespørgsel oplyser vi gerne, hvilke personlige oplysninger BDC har registreret. Skulle der være indsigelser mod dette, slettes disse personlige informationer i det omfang, det ønskes. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Websitet ejes og publiceres af:

Bad Dog Creative ApS
Lybækgade 3, 4.th.
2300 København S
Danmark
Telefon: +45 22 40 29 62
mail: lene@bad-dog.dk
CVR-nummer: DK 38931741